STC Gorter & Partners Winterbreak

ingevoerd op 16-12-2013

De koudste periode van het jaar komt er weer aan en iedereen begint uit te kijken naar de wintersport, maar natuurlijk ook naar het tennistoernooi. De jeugd speelt in de eerste week van de kerstvakantie in Schagen. En de senioren komen de tweede week aan bod!

Jeugdtoernooi:
Het jeugdtoernooi wordt gehouden van 21 t/m 29 december a.s.. Natuurlijk zijn er weer fantastische partijen te verwachten en worden activiteiten naast de baan georganiseerd. Iedereen is van harte welkom om de spelers aan te komen moedigen.

De inschrijving sluit al 16 december om 19:00. Een paar uurtjes dus nog maar! Mocht je je toch op het laatste moment nog willen inschrijven, doe dat via www.toernooi.nl.

Seniorentoernooi:
Even lekker tennissen na de kerst. Het STC Gorter & Partners Winterbreak voor senioren begint na de jeugd op zaterdag 28 januari. De finales worden gespeeld op zondag 5 januari.

Ook de inschrijving hiervoor loopt via www.toernooi.nl en zal sluiten op 21 december.

De onderdelen waarvoor men in kan schrijven zijn: herendubbel, damesdubbel en gemengddubbel van categorie 3 t/m 8. ook is het mogelijk om in te schrijven in de 35+. Schrijf je snel in!

Alle wedstrijden worden gespeeld aan de Groeneweg bij Sportcentrum Joop Nijziel