Boardingtoernooi zaterdag 23 mei

ingevoerd op 29-05-2015

Afgelopen zaterdag 23 mei is er een boardingtoernooi gehouden bij Sportcentrum Joop Nijziel.

Dit toernooi werd gehouden op één van de buitenbanen omringd door borden zodat de bal veel in het spel blijft en de wedstrijden flink op en neer gingen. De borden zijn gefabriceerd door Dirk Zwart.

De teams speelden 4 tegen 4 met kleine doeltjes zonder keeper. Dit leverde erg leuke momenten voor de doeltjes op met veel doelpunten. Vooraf hadden wij op veel potjes van 1-0, 2-0 of 2-1 gerekend maar uitslagen van 5-3, 6-4 en zelfs 9-4 kwamen regelmatig voor! Terwijl de wedstrijden maar 8 minuten duurden…

Deelnemende verenigingen waren csv Jong Holland en Alkmaarsche Boys uit Alkmaar, SRC uit Schagen en FC. Den Helder. Met de selecties van de E en D pupillen.

De E-tjes zijn in de ochtend om 9.30 uur gestart in een halve competitie van 7 teams. De dag begon wat bewolkt maar vanaf een uur of 11 heeft de zon volop geschenen. Hierdoor liepen er aan het eind van de dag allemaal mannetjes rond met rooie koppies!

De winnaar bij de E-tjes is geworden een team van Jong Holland met 15 punten. Er stonden 3 teams met 11 punten op de 2e plaats waarna het doelsaldo en de gescoorde doelpunten uitsluitsel moesten brengen.

Eindstand E-pupillen:

Jong Holland 2

Den Helder 2

Den Helder1

Bij de D-pupillen zijn we begonnen om 14.00 uur en was het tot de laatste wedstrijd spannend. De nrs 1 t/m 3 hadden allemaal van elkaar gewonnen en het kon tot de laatste wedstrijd nog alle kanten op!

Eindstand D-pupillen:

Alkmaarsche Boys 1

Jong Holland 2

Jong Holland 1

Al met al een geslaagd toernooi met alleen maar blije spelertjes, leiders en ouders!

IMG_5025 IMG_5025
IMG_4958 IMG_4958