Glow in de Dark tennis event

ingevoerd op 05-08-2015

In het weekend van 7 en 8 november staat Sportcentrum Joop Nijziel in het teken van een gloednieuw Glow in de Dark tennis event. Met behulp van blacklights, GitD attributen en een volledig donkere tennishal creëert Baars Tennisschool een waanzinnig effect om in te tennissen.  
Baars Tennisschool organiseert elk jaar een uniek evenement dat iedereen doet verrassen. Dit jaar is er gekozen voor een GitD tennisevent. GitD tennis staat nog in de kinderschoenen in Nederland en door de super gave effecten die GitD tennis met zich meebrengt, is dit een uitgelezen mogelijkheid voor Baars Tennisschool om zo’n fantastisch evenement neer te zetten.


Jeugd
Op 7 en 8 november is er een weekendprogramma voor jeugd. Er zullen leuke en spannende activiteiten plaatsvinden in de tennishal, van GitD spelletjes tot speciale GitD wedstrijden! Tennis staat centraal, maar andere racketsporten zoals badminton en tafeltennis worden in het weekend gespeeld. Na een gaaf avondprogramma, bieden we alle deelnemers de mogelijkheid om te blijven slapen in de ‘Glow in the Dark hal’. Een ervaring om nooit te vergeten! We sluiten het event ’s morgens af met een gezamenlijk ontbijt.


Wanneer: zaterdag 7 november vanaf 19.00 uur tot zondag 8 november 11.00 uur
Kosten per persoon: 40 euro (incl. overnachting en ontbijt)


Volwassenen
Op 8 november is er vanaf 19.00 uur een programma voor de volwassenen. Er zijn tennisopdrachten te vervullen en daarnaast worden er wedstrijden in de donkere hal gespeeld. De blacklights en GitD attributen zorgen ervoor dat je de omlijning van het veld, rackets en personen ziet. Daarnaast kan er in de kantine nagepraat worden met een hapje en een drankje.


Wanneer: zondag 8 november vanaf 19.00 uur
Kosten per persoon: 20 euro
Inschrijven?
Het is al mogelijk om je in te schrijven voor het GitD tennis event. Stuur een e-mail naar: info@baarstennisschool.nl en vermeld hierin: Naam + achternaam, telefoonnummer, leeftijd.

gitd gitd