Cardio Tennis training

ingevoerd op 07-10-2016

Vanaf dinsdag 11 oktober organiseert CIC Tennis iedere dinsdagavond Cardio Tennis training in het sportcentrum van Joop Nijziel. De lessen maken deel uit van het Body Action lesprogramma en zijn toegankelijk voor alle niveaus en leeftijden. Om 18:00 is de eerste groep voor de jeugd en aansluitend om 18:45 voor volwassenen. Je hoeft je van tevoren niet aan te melden. Je kan gewoon binnen komen lopen en melden bij de trainer(s).

Cardio Tennis combineert het leuke van tennis met een stevige work out. Het gaat erom dat de deelnemers fitter worden op een uitdagende manier. Er wordt veel met racket en bal gewerkt en je staat geen moment stil. De bedoeling is de grens op te zoeken zodat je na de training echt het gevoel hebt dat je hard gewerkt hebt.
Bij Cardio Tennis gaat het dus niet om tennistechniek. Veel bewegen wordt gemixt met tennisslagen, een hoge hartslag en vooral ook plezier in groepsverband. Iedereen doet het op zijn eigen niveau: beginners en ervaren spelers kunnen dus mee doen aan dezelfde training.

Begeleiding: de trainingen worden verzorgd door Rogier van Bakel van CIC Tennis in samenwerking met een trainer van Body Action.
Dag: iedere dinsdagavond
Tijdstip: jeugd van 18u00 tot 18u45 en volwassenen van 18u45 tot 19u45
Lidmaatschap: ben je nog geen lid van Body Action dan kun je eenmalig gebruik maken van een proefles
Informatie: harold@cicgroup.nl / 06-27097406

cardio cardio