18 oktober - clinic tijdens opening voetbalseizoen

ingevoerd op 17-10-2016

Dinsdag 18 oktober
Body Action & Sportcentrum Joop Nijziel

OVERDAG: jeugd 15.00 tot 18.00

Wil je later ook een profvoetballer worden en echt kennismaken met profvoetballers?

Dinsdag 18 oktober van 15.00 tot 18.00 uur organiseert CiC Voetbal een gratis voetbalclinic voor jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot 14 jaar, met medewerking van enkele profvoetballers uit de Eredivisie en de Jupiler League. 

De clinic vindt plaats onder begeleiding van ervaren voetbaltrainers en scouts. Er wordt een heus ‘five-a side’ mini voetbalstadion opgebouwd op de voorste tennisbaan (de ondergrond is kunstgras met ZAND).

Het belooft een mooie middag te worden voor iedereen die komt: onder begeleiding voetballen en partijtjes spelen, kennis maken met een profvoetballer en daarnaast genieten van o.a. een springkussen, terwijl de muziek speelt.

Kortom een sportieve voetbalmiddag met veel leuke extra’s. Iedereen is vrij om te komen, het is een open clinic en er zijn geen kosten aan verbonden. We hopen jou (en uiteraard je ouders) te zien op dinsdag 18 oktober aanstaande om 15.00 uur.

Vergeet trouwens niet pen en papier mee te nemen als je een handtekening wilt…

AVOND: volwassenen vanaf 19.00

Op dinsdag 18 oktober aanstaande openen wij om 19.00 het voetbalseizoen voor volwassenen met een vrije inloop voor iedereen die wil kennismaken met het nieuwe voetbalveld.

Wij organiseren op deze avond vrije partijtjes en bij genoeg animo zelfs meteen een toernooitje.

Voor zowel de jeugd als voor de volwassenen geldt: ballen en alle andere materialen zijn aanwezig, je hoeft alleen je sportkleding aan te trekken en je kunt meteen meedoen. Als schoeisel wordt aangeraden gewone sportschoenen of turfschoenen. Schoenen met noppen zijn NIET toegestaan.

Hoewel niet verplicht, stellen wij het op prijs als je van tevoren aangeeft dat je op 18 oktober komt (naar de clinic of ’s avonds), het is namelijk voor ons handig om dit te weten in verband met een goede indeling. Je kunt hiervoor een mailtje sturen naar harold@cicgroup.nl. Als je vragen hebt, kan je ook bellen of appen naar Harold Siekmann: 06-27097406.

Ná 18 oktober

Het voetbalstadion zal vervolgens blijven staan. Vanaf  18 oktober a.s. bieden wij voor zowel leden als niet leden de mogelijkheid om naast het beoefenen van alle andere sporten ook te voetballen in ons sportcentrum. Voor volwassenen biedt de komst van dit heuse mini-voetbalstadion de mogelijkheid om met een vriendengroep, met een team, of met andere geïnteresseerden, vrij te voetballen.

In samenwerking met CiC Voetbal bieden wij voor iedereen op het ‘five-a-side’ voetbalveld de mogelijkheid om te trainen en ook leuke competities te spelen. Het aantal mensen waarmee je kan spelen varieert naar eigen keuze (twee tegen twee, drie tegen drie, vier tegen vier, vijf tegen vijf).

Voor jeugd gaan wij trainingen organiseren met als motto, ‘voetbal terug naar de straat’. Het pure spelplezier en het leren van de techniek in een kleine ruimte staat hierbij voorop. Zowel jongens als meisjes kunnen meedoen aan de trainingen. Daarnaast kan jeugd onder begeleiding vrije partijtjes spelen.

Binnenkort kun je het volledige voetbalprogramma vinden in het sportcentrum. In een volgende nieuwsbrief zullen wij u verder informeren.

IMG_5009 IMG_5009
IMG_4958 IMG_4958
IMG_5010 IMG_5010
IMG_5011 IMG_5011
IMG_5012 IMG_5012
IMG_5062 IMG_5062
IMG_5074 IMG_5074
IMG_5037 IMG_5037