Dubbeltrainingen olv Ruud Baars in de Tennishal in Schagen

ingevoerd op 14-8-2012

Baars Tennisschool, in de regio o.a. bekend van hun leerzame en gezellige trainingsweken, organiseert komend winterseizoen in samenwerking met Sportcentrum Joop Nijziel speciale dubbeltrainingen voor de jeugd.
 
Gedurende 7 zondagen, van september t/m maart wordt er vinden de trainingen plaats in de tennishal in Schagen. In totaal is er ruimte voor drie groepen die op basis van niveau worden ingedeeld.
 
Iedere groep is 1,5 uur intensief bezig, in die tijd wordt veel aandacht besteed aan het dubbelspel. Het eerste half uur verzorgt Ruud Baars een training. Je leert onder andere meer over positionering, poachen en natuurlijk wordt ook de techniek van de volley behandeld.
 
Vervolgens ga je het geleerde meteen in de praktijk nemen. Je speelt na de training namelijk een dubbel- en een enkelwedstrijd. Je speelt op tijd, elke wedstrijd duurt 30 minuten. Tijdens deze wedstrijden geeft Ruud de groep tactische aanwijzingen.
 
Ben je enthousiast geworden en wil je graag meedoen, stuur dan een email naar:  Sportcentrum Joop Nijziel (mailto:sportcentrumjoopnijziel@planet.nl) onder vermelding van je naam, geboortedatum, speelsterkte en telefoonnummer.
Je hoeft je niet met een dubbelpartner op te geven, de indeling wordt door Baars Tennisschool gemaakt.
Er zijn al aanmeldingen binnen, dus wacht niet te lang!
Ruud Baars Tennisschool Ruud Baars Tennisschool